Ben jij uitgekeken op je tuin en ben je opzoek naar inspiratie om je tuin een opknapbeurt te geven? In deze blog zullen wij jou een aantal handige tips geven die jou hierbij zullen helpen. Zo zul je zien dat er niet veel nodig is om het meeste uit je eigen tuin te halen!

Plaats een tuinhuisje voor ruimte en bescherming
Het plaatsen van een tuinhuisje brengt verschillende voordelen met zich mee. Tuinhuizen zijn namelijk ideaal voor het creëren van meer ruimte in de tuin. Alle tuingereedschappen, fietsen en kussen voor tuinmeubelen kun je hier namelijk in opbergen. Zo houd je je tuin vrij van troep en kun je er meer van genieten. Een ander voordeel van een tuinhuis, is dat het al je spullen beschermd. Ideaal tijdens regenachtige dagen en koude winternachten. Tot slot, is het in sommige tuinhuizen ook mogelijk om een lounge te maken. Zo kun jij heel de zomer genieten van je tuin, met je al je spullen binnen handbereik.

Kies voor nieuw tuinmeubelen op je terras
Een andere tip om je tuin op te knappen is het aanschaffen van nieuwe tuinmeubelen. Ga voor een luxe loungeset, zodat je tuin een chique uitstraling heeft en tegelijkertijd ook comfortabel is. De beste tuinmeubelen zijn van duurzaam hout gemaakt en kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Dit noem je een all weather lougeset. Vergeet niet om de kussen van de loungeset af te halen en deze droog te bewaren in het tuinhuisje of bij jou binnen. Op deze manier kun jij er langer van genieten. Maak de lougeset af door er een vuurkorf naast te plaatsen, zodat je extra van de tuin kunt genieten in de avond.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *